noiembrie 29, 2022

Hoţii au furat…colete


Oficiul Poştal 5 din Brădet, situat pe strada Gh. Doja, a fost jefuit la sfârşitul săptămânii trecute. Hoţii au intrat pe o fereastră lăturalnică, de la baie, în interior; se presupune că în zilele nelucrătoare din weekend. Poliţiştii au fost anunţaţi luni dimineaţa la ora 8.58 prin apel telefonic la 112 despre faptul că persoane necunoscute au intrat prin efracţie în interiorul Oficiului Poştal nr 5, ne-au informat ieri reprezentanţii poliţiei.
 Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că hoţii au scotocit peste tot după bunuri s-au bani. stop_coloana Într-un final, au luat trei colete, după ce în prealabil au fost desfăcute din ambalaje alte cinci. Probabil că hoţilor nu le-a plăcut conţinutul. Poliţia continuă cercetările pentru a da de urma infractorilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *