noiembrie 27, 2022

ITM-aplicatia Reges nu a functionat luni 2 decembrie. Nu se vor aplica sanctiuni!

 

rn

ITM a comunicat, miercuri 4 decembrie 2019, ca functionarea portalului REGES a fost întrerupta, luni 2 decembrie 2019 în intervalul orar 10-20. Despre intreuperea ITM transmite ca a fost cauzata din motive tehnice, independente de atributiile ce revin Inspectiei Muncii în asigurarea functionarii optime a acestei aplicatii. Nefiind o problema tehnica generata de aplicatie, ci o disfunctionalitate de comunicatii de date, care a survenit neașteptat, ITM a mai transmis ca nu a fost posibila publicarea unui anunt de avertizare a utilizatorilor în legatura cu aceasta situatie.

rn

Intervalul în care aplicatia REGES nu a functionat a fost consemnata oficial, iar lipsa înregistrarilor care ar fi trebuit operate în acest interval nu vor constitui motiv de sanctionare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *