ISU SMURD recrutează voluntari

0
457

După o pauză de aproximativ un an de zile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Porolissum” al județului Sălaj a reluat campania de recrutare a voluntarilor. Această activitate oferă posibilitatea de a activa în cadrul echipajelor SMURD sau a altor echipaje ale pompierilor, având sansa de a lucra cot la cot cu profesioniștii și de a deveni un salvator.

Campania „Salvator din pasiune” a început în anul 2016. Toți cei care doresc să își pună calitățile și valorile pe care le au în slujba oamenilor și a comunității sunt așteptați să se înscrie pe lista volunarilor ISU SMURD.

Dosarele de înscriere se pot depune de luni, 7 iunie, la sediul ISU, situat pe Aleea Năzuinței, numărul 10, bloc C10, etaj 4, Zalău, de luni până vineri, în intervalul orar 09-15.00.

Informații cu privire la condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate găsiți pe site-ul instituției https://isusalaj.ro/voluntariat.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.