decembrie 2, 2022

ISU-Scurgeri de gaz intr-un bloc din Zalau de pe strada Dragalina

Joi, 26 decembrie 2019, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Porolissum" a comunicat, ca pompierii de la detasamentul Zalau au fost apelati prin 112 sa asigure masurile PSI datorita unor scurgeri de gaz de pe casa scarii de la un bloc din municipiul Zalau, de pe strada General Dragalina. Conform ISU la fata locului s-au prezentat si un echipaj de la firma Delgaz, unde s-a constat ca mirosul de gaz venea de la subsolul blocului P40. Datorita acestei situatii 13 locatarii (12 adulti si 1 copil), din 38 de apartamente au fost evacuati din prima scara a blocului, ulterior s-a continuat evacuarea locatariilor din cea de a doua scara de bloc (6 adulti si 3 copii). 

rn

In final, ISU a declarat ca "au fost detectate scurgeri de gaz la o imbinare a conductei situate langa un apartament de la etajul 1, defectiunea a fost remediata, iar echipele de la Delgaz au afirmat ca nu sunt scurgeri de gaz", astfel ca s-a permis accesul locatarilor in apartament. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *