septembrie 23, 2023

ISU Sălaj face înscrieri pentru Facultatea de Pompieri

0

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat anul acesta la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

La Facultatea de Pompieri sunt scoase la concurs 38 de locuri, din care 1 loc pentru romi, (programul de studii „Instalații pentru construcții – pompieri”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani, și 5 locuri la Facultatea de Drept (programul de studii „Drept”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani.
Repartizarea candidaților pe locurile alocate IGSU la Facultatea de Drept se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al M.A.I. (www.mai.gov.ro, secțiunea Carieră) sau de pe site-ul I.S.U. Sălaj ( https://isusalaj.ro/…/06/Anexa-1-Cerere-de-inscriere.pdf ), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurse.umane@isusalaj.ro, până la data de 09 iulie 2023, ora 15.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Potrivit calendarului de desfășurare a concursului, documentele pentru constituirea dosarului de recrutare se depun până la data de 21 iulie.
Evaluarea psihologică va avea loc până la data de 14 iulie, potrivit planificării întocmite de către unitățile cu atribuții de recrutare.
Taxa de înscriere la concurs se achită de către candidații declarați apt psihologic în intervalul 20 – 27 iulie (data operațiunii bancare), pentru candidații declarați apt ca urmare a soluționării contestațiilor termenul fiind prelungit până pe 28 iulie.

În ceea ce privește probele de concurs, evaluarea performanțelor fizice va avea loc în intervalul 18 – 24 august, în centrele zonale, iar evaluarea cunoștințelor în intervalul 29 – 30 august, în aceleași centre.

În 31 august se vor afișa rezultatele la proba scrisă, iar în 31 august și 1 septembrie pot fi depuse contestații, exclusiv online la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Soluționarea contestațiilor se va face în cel mult două zile ulterior datei la care a expirat termenul de depunere.
Examinarea medicală (inclusiv soluționarea contestațiilor) va avea loc în intervalul 5 – 29 septembrie.
Tot în 29 septembrie se vor afișa rezultatele finale ale candidaților admiși.

Informații complete găsiți AICI

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut