octombrie 4, 2022

ISU Sălaj caută electrician, mecanic auto și îngrijitor

Continuă seria angajărilor la nivelul ISU Porolissum Sălaj. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a scos la concurs încă trei posturi, cu încadrare din sursă externă. E nevoie de îngrijitor, electrician și mecanic auto.

Pentru postul de îngrijitor în cadrul Serviciului Logistic – Patrimoniu Imobiliar – Echipa de întreținere și reparații imobile, se cer studii gimnaziale, iar candidatul trebuie să fie declarat apt din unct de vedere medical și psihologic. După încadrare va avea nevoie de autorizație de acces la informaţii clasificate de nivel „secret de serviciu”.

Fișa postului presupune activități de întreținere și curățenie în spațiile din administrarea unității.

Înscrierea candidaților la concurs se face personal la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Porolissum” al judeţului Sălaj, până în data de 18 octmbrie. Proba practică va avea loc în 29 octombrie, iar interviul în data de 5 noiembrie.

Pentru postul de electrician auto în cadrul Serviciului logistic/tehnic/revizii și reparații, Echipa de revizii și reparații auto sunt necesare studii generale sau medii, permis de conducere minim categoria B și calificare în domeniul electrician auto. Candidatul trebuie să fie declarat apt din unct de vedere medical și psihologic. După încadrare va avea nevoie de autorizație de acces la informaţii clasificate de nivel „secret de serviciu”.

Sarcina acestuia va fi să execute lucrari de reparații, revizii și depanări la tehnica de lupă, autovehiculele de transport și autoturismele din dotarea unității.

Înscrierile se pot face până în data de 18 octombrie. Proba practică e programată în 3 noiembrie, iar interviul va avea loc în 11 noiembrie. Interviul constă în testarea abilităților şi aptitudinilor candidatului, precum şi motivația acestuia.

Pentru postul vacant de mecanic auto se cer studii generale sau studii medii, calificare în domeniul mecanic auto, permis de conducere minim categoria B, apt din punct de vedere medical și psihologic. După încadrare va avea nevoie de autorizație de acces la informaţii clasificate de nivel „secret de serviciu”.

Potrivit fișei postului, acesta execută lucrări de reparații, revizii și depanări la tehnica de luptă, autovehiculele de transport și autoturismele din dotarea unității.

Dosarele se ot depune până în data de 18 octombrie. Candidații care trec de selecția dosarelor vor susține proba practică în 2 noiembrie, iar interviul e programat în 9 noiembrie.

Pentru probele concursurilor, atât la cea a interviului cât și la cea practică punctajul maxim este de 100 de puncte. Sunt declaraţi ,,Admis” la proba parctică şi la proba interviului candidaţii care au obţinut minimum 50 de puncte la fiecare probă. Este declarat ,,Admis” candidatul care a fost declarat ,,Admis” la ambele probe şi are punctajul final cel mai mare, în ordine descrescătoare a punctajelor. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obţinute la proba practică şi proba interviu.
Se consideră „Admis” la concurs candidatul care au obţinut cel mai mare punctaj, cu condiţia ca acesta să fi obţinut punctajul minim necesar. La punctaje egale are prioritate candidatul care a obţinut punctajul cel mai mare la proba practică, iar dacă egalitatea se menţine, candidaţii aflaţi în această situaţie vor fi invitaţi la un nou interviu în urma căruia comisia de concurs va decide asupra candidatului câştigător.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.