ISJ Sălaj a stabilit calendarul pentru examenul de titularizare

Concursul pentru ocuparea posturilor didactice sau a catedrelor declarate vacante ori rezervate în învățământul preuniversitar va fi organizat în cadrul a două școli gimnaziale din municipiu. Este vorba despre Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu”, unde se va susține proba scrisă din 22 discipline de învățământ, și de Școala Gimnazială “Gheorghe Lazăr”, care va găzdui 18 discipline de învățământ.
Conform informațiilor primite de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Sălaj, proba scrisă se va desfășura în data de 21 iulie 2014. Până atunci, cadrele didactice trebuie să parcurgă mai multe etape. Mai întâi, se vor depune și înregistra dosarele de înscriere la secretariatul Centrului de Concurs în 7 – 19 mai 2014. Cea de-a două etapă constă în validarea înscrierii, prin semnătură, de către candidați sau de împuterniciții acestora prin procură notarială, în perioadele 21 – 23 mai și 14 -16 iulie pentru absolvenții promoției 2014, la stop_coloana secretariatul  Centrului de Concurs. ISJ Sălaj atrage atenția că neprezentarea la validare atrage după sine anularea înscrierii la concurs!
Organizarea și desfășurarea probelor practice sau orale și a inspecțiilor la clasă vor avea loc între 26 mai – 27 iunie 2014. Rezultatele obținute la proba scrisă vor fi afișate în data de 25 iulie 2014. Eventualele contestații vor fi înregistrate la Inspectoratul Școlar și vor fi transmise Centrelor de Evaluare din țară în perioada 25 – 26 iulie. Rezolvarea contestațiilor se va realiza în intervalul 28 – 29 iulie, iar rezultatele finale se vor afișa pe data de 30 iulie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *