ianuarie 31, 2023

Un grup de profesori si elevi de la un liceu din Franta se afla, zilele acestea, la Zalau, in cadrul unui proiect de parteneriat cu Inspectoratul Scolar, care va avea ca finalitate reamenajarea spatiului verde din fata institutiei judetene. “Speram sa fie o schimbare majora, dar in bine”, ne-a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, inspectorul scolar general Ioan Abrudan, care a precizat ca valoarea proiectului se ridica la aproximativ 15.000 de euro, suma din care s-a acoperit inclusiv partea de proiectare, realizata de francezi. Inspectoratului Scolar ii revine sa asigure arbustii si materialul saditor pentru viitorul parc, de amenajarea propriu-zisa urmand sa se ocupe oaspetii, incepand chiar de azi.
Festival international la Zalau
La sfarsitul saptamanii viitoare, Zalaul va fi gazda celei de-a XI-a editii a Festivalului – concurs international “Viva la musica”, organizat de Liceul de Arta “Ioan Sima”. Potrivit informatiilor primite de la purtatorul de cuvant al ISJ, inspectorul scolar Dorina Ciutre, la editia din acest an vor participa peste 300 de copii si tineri din intreaga tara, dar si din Republica Moldova, Ungaria si Ucraina. Ei vor concura pe mai multe sectiuni, cum ar fi instrumente cu coarde, pian, suflatori.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut