IPJ Salaj face recrutari pentru Academia de Poliție și pentru școlile de agenți

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Salaj recruteaza candidați pentru concursul de admitere la Academia de Poliție, Școlile de Agenți de Poliție și pe locurile MAI în Instituțiile de învațamânt superior ale MapN și ale Academiei Naționale de Informații, sesiunea 2014. 

La învațamântul cu frecvența sunt disponibile 495 de locuri la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, din care 115 de locuri la Drept (din acestea fiind alocate 40 IGPR, 20 DGIPI, 15 IGI, 15 DGP, șase DRPCIV, unul DGL, unul CNSIS, unul IGSU, zece IGJR, șase SPP). La Ordine și Siguranța Publica sunt disponibile 380 de locuri, din care 255 locuri pentru Poliție IGPR (din acestea fiind alocate șapte locuri pentru romi, cinci locuri maghiari și trei locuri pentru alte minoritați), 40 de locuri Poliție de Frontiera IGPF (din acestea fiind alocate un loc pentru romi, un loc pentru maghiari și un loc pentru alte minoritați), 40 de locuri Jandarmi (din acestea fiind alocate doua locuri pentru romi, doua locuri pentru maghiari și doua locuri pentru alte minoritați), 45 de locuri Penitenciare ANP. La învațamântul cu frecvența redusa sunt disponibile 28 de locuri la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București la Poliție – Ordine și Siguranța Publica.
Cei care doresc sa se înscrie la școala de agenți, pot alege între Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” din Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca. La școala din Câmpina sunt disponibile 517 de locuri, din care 500 de locuri agenți de poliție IGPR (din acestea fiind alocate stop_coloana zece locuri pentru romi și cinci locuri pentru alte minoritați), 12 locuri agenți de poliție DGP și cinci locuri agenți de poliție DRPCIV, iar la cea din Cluj-Napoca sunt disponibile 125 de locuri, din acestea fiind alocate trei locuri pentru romi și doua locuri pentru alte minoritați.
Pentru cei care își doresc o cariera militara, aceștia se pot înscrie la Academia Tehnica Militara București, unde sunt disponibile 70 de locuri la diverse specializari, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, unde sunt disponibile 50 de locuri (diverse specializari) sau la Academia Naționala de Informații „Mihai Viteazul”, unde sunt disponibile zece locuri.

Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituțiile MAI se primesc la structura de resurse umane din cadrul IPJ Salaj, strada T. Vladimirescu nr. 14, Zalau, în zilele de marți și joi, între orele 8:30 – 13:00. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0260/661285 interior 20119, Serviciul Resurse Umane, iar formularele de înscriere sunt disponibile pe site-ul http://sj.politiaromana.ro, secțiunea școlarizare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *