septembrie 26, 2022

IPJ Salaj cauta sef de Post la Babeni

IPJ Salaj a anuntat pe 27 noiembrie ca organizeaza un concurs pentru ocuparea functiei de sef post I la Postul de politie comunal Babeni de la Sectia 3 Politie Rurala Jibou din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj. Concursul va avea loc la sediul IPJ Salaj, la data de 27 decembrie, începând cu ora 10:00, iar unica proba de selectie consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.
Inscrierile la concurs se realizeaza individual, la sediul IPJ Salaj – Serviciul Resurse Umane, pe baza de raport, în zilele lucratoare, în perioada 3 – 10 decembrie 2018, intervalul orar 09.00 – 15.00.
In prezent, Postul de Politie Comunal Babeni este condus de Parna Sorin, numit prin imputernicire de seful IPJ Salaj, Aurel Stirb.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.