decembrie 2, 2022

IPJ Salaj angajeaza 20 de politisti

“In perioada 1-10 aprilie, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj ii invita pe toti cei care sunt interesati si isi doresc sa devina politisti sa se inscrie pentru a participa la concursul pentru cele 20 de posturi de agenti de politie, pentru structurile de ordine si siguranta publica”, a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ.
Varsta minima pentru participarea la concurs este de 18 ani, iar concurentii trebuie sa fie cel putin absolventi de liceu, sa nu aiba antecedente penale si sa fie apti din punct de vedere psihic si fizic. Informatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul de Management si Resurse Umane al IPJ sau de pe pagina de web a inspectoratului: http://sj.politiaromana.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *