februarie 9, 2023

IPJ Salaj a mai scos la concurs inca trei functii de sefi de post

Pentru noua comune se pot depune dosare de candidatura pana luni, 11 iunie

rn

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj a anuntat marti ca a mai scos la concurs inca trei functii de sef de post, dupa ce recent a anuntat concurs pentru noua functii de sefi de post.
Cele trei functii proaspat scoase la concurs sunt pentru posturile de politie din comunele Cizer, Horoatu Crasnei si Bobota, iar examenul va avea loc in 28 iunie, termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura fiind 11 iunie.
Se vor organiza patru concursuri, asadar, pentru sefia a 12 posturi de politie din Salaj – Coseiu, Pericei, Carastelec, Poiana Blenchii, Creaca, Simisna, Criseni, Fildu de Jos, Sanmihaiu Almasului, Cizer, Horoatu Crasnei si Bobota.

rn

Candidati unici la Pericei
si la Carastelec, unde termenul
pentru inscrieri s-a incheiat

rn

Pentru depunerea dosarelor candidatilor, 11 iunie este termen in cazul a noua comune. Primul examen pentru ocuparea functiilor de sef de post – in Coseiu, Pericei si Carastelec – va avea loc pe 21 iunie, iar termenul de depunere a dosarelor candidatilor a expirat in 4 iunie. Presedintele comisiei de concurs este comisarul sef de politie Ioan Groza. La Pericei si Carastelec nu va fi concurenta, pentru ca s-au depus cate un singur dosar de candidatura. Vor fi insa trei candidati la Coseiu, rezulta din datele IPJ Salaj, care arata ca pentru cele trei comune s-au inscris in total cinci candidati, din judetele Salaj si Satu-Mare.

rn

Cele trei concursuri pentru care
se mai pot depune camdidaturi

rn

Al doilea examen, pentru ocuparea functiilor de sef de post in Poiana Blenchii, Creaca si Simisna, va avea loc pe 26 iunie, iar termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este 11 iunie.
Al treilea examen, pentru ocuparea functiilor de sef de post in Criseni, Fildu de Jos si Sanmihaiu Almasului, are loc pe 27 iunie, iar termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este tot 11 iunie. Potrivit documentelor publicate de IPJ Salaj pe site-ul propriu, presedintele comisiei de concurs este acelasi Ioan Groza, iar membri sunt Pompiliu Sturzu – adjunct al sefului Politiei Municipiului Zalau si Boldea Horea Viorel – comandantul Politiei Orasului Jibou.
Al patrulea examen, pentru ocuparea functiilor de sef de post in Cizer, Horoatu Crasnei si Bobota are loc pe 28 iunie, iar termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este tot 11 iunie.
Ca sa devina sefi de post, concurentii vor trebuie sa treaca de un examen care consta intr-un interviu structurat pe subiecte profesionale la care sa obtina minim nota 7, iar acolo unde sunt mai multi candidati va fi declarat castigator cel care obtine nota cea mai mare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut