Conducerea Clubului Sportiv Atletic Zalau a afirmat public ca la alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, ce vor avea loc pe 18 aprilie, il va vota pe Ionut Lupescu

rn

Fostul director tehnic al UEFA, Ionut Lupescu, s-a intalnit marti seara cu conducerea Clubului Sportiv Atletic Zalau, pentru a-si prezenta proiectul cu care candideaza la alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. 

rn

Ionut Lupescu, fost fotbalist in Generatia de Aur a echipei Nationale a Romaniei, a fost insotit la Zalau de Florin Raducioiu. Cei doi s-au intalnit cu presedintele clubului, Paul Hodis, cu directorul executiv al clubului, Calin Puscas, cu antrenorul Claudiu Cornaciu, dar si cu unul dintre cei mai buni portari din Zalau, Claudiu Baican.
De la Atletic Zalau au dreptul de a vota la alegerile organizate de FRF atat Calin Puscas, cat si Paul Hodis. Cei doi si-au exprimat punctul de vedere si au anuntat public ca il sustin pe Ionut Lupescu.
"Ionut Lupescu ne-a povestit despre activitatea sa de fotbalist si despre cum a ajuns in fotbalul mare. Ne-a expus apoi programul sau pentru conducerea Federatiei Romane de Fotbal, iar noi anuntam public ca il vom vota la alegeri. Proiectul domnului Lupescu este unul solid, care poate duce la cresterea fotbalului romanesc", ne-a declarat Calin Puscas.

rn

Atletic Zalau vrea sa promoveze
copii din Salaj in fotbalul mare

rn

Clubul Sportiv Atletic Zalau este singurul club de fotbal din judetul Salaj care este afiliat la Federatia Romana de Fotbal, dupa cum ne-a informat Calin Puscas.
Clubul a fost infiintat in anul 2013 de catre Paul Hodis, Claudiu Cornaciu si Calin Puscas. Calin Puscas a ajuns in acelasi an la FC Zalau, dar s-a reintors dupa doi ani la CS Atletic.
Clubul are numerosi copii pe care ii invata fotbal si incearca sa-i promoveze spre fotbalul mare.
Fiind un club infiintat recent, cea mai buna performanta este ocuparea locului patru in sezonul trecut, in Campionatul National de Juniori.

rn

Ionut Lupescu este sustinut
de elita fotbalului european

rn

Fost jucator la echipa nationala, Ionut Lupescu si-a prezentat oficial candidatura la functia de presedinte al FRF in luna februarie. Nume grele din fotbalul european i-au transmis ganduri bune si ca se bucura de toata sustinerea lor.
Printre cei care il sustin pe Lupescu se numara Cristi Chivu, fost jucator la Inter Milano, Mircea Lucescu, castigator al Cupei UEFA cu Sahtior Donetk (Ucraina), dar si Alex Ferguson, unul dintre cele mai importante nume de la Manchester United.
"”ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru noi, ai facut o treaba foarte buna la UEFA. “ti transmit toate cele bune si sper ca vei face o treaba buna. Sper sa castigi", a declarat Alex Ferguson la lansarea candidaturii lui Lupescu.