ianuarie 28, 2023

Ionel Ciunt: “Daca voi fi numit, vor demisiona din PSD”

Candidatura domnului Ionel Ciunt pentru functia de prefect al judetului a fost singura depusa la conducerea PSD. “In sedinta Comitetului executiv al PSD, de saptamana trecuta, sustinerea mea pentru functia de prefect a fost aprobata in unanimitate”, ne-a declarat, ieri, domnul Ionel Ciunt. Domnia sa ne-a mai spus ca in decizia pe care a luat-o au cantarit, in principal, doua motive: “Cunosc fisa postului – a mai fost prefect in perioada martie 2004 – ianuarie 2005 – si am pregatirea ceruta pentru aceasta functie – Institutul National de Administratie Bucuresti, modulul inalti functionari publici”.
Referitor la legislatia actuala, potrivit careia prefectii sunt apolitici, domnul Ciunt a afirmat ca, daca ii va fi aprobata candidatura, va renunta la activitatea politica si la calitatea de membru al PSD.
In privinta subprefectilor, domnul Ciunt stie doar ca ei vor fi sustinuti de PD-L.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut