Ionel Ciunt a premiat performanța Laurei, eleva de 10 la Bac

3
554

Singura elevă din Sălaj cu 10 curat la bacalaureatul 2021, Laura Haraseniuc, a fost premiată, vineri dimineața, în deschiderea unei conferințe de presă organizată de Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău.

Pentru performanța sa în educație, Laura a primit din partea administrației locale un premiu în valoare de 1.500 de lei, o diplomă de merit și un buchet de flori, dar și rugămintea adresată de primar de a se întoarce acasă după absolvirea studiilor universitare.

”Pe noi, ca administrație locală, ne preocupă performanța în Educație. Am considerat că este important să marcăm într-un fel acest moment în care recunoaștem și apreciem eforturile pe care Laura le-a depus, și nu doar pentru examenul de bacalaureat. Sunt convins că a muncit, a depus eforturi pe tot parcursul liceului obținând apoi media 10 la examenul de Bacalaureat. Munca depusă în acești ani i-au adus rezultate binemeritate, iar astăzi, pe lângă recunoștința și aprecierile noastre, i-am oferit și un cadou material. Felicitări, Laura, și mult succes în continuare! Așa cum ai promis, noi te așteptăm acasă, la Zalău, după absolvirea studiilor universitare”, a spus Ionel Ciunt în cadrul întâlnirii festive.

Laura Haraseniuc, absolventă a Colegiului Național ”Silvania” Zalău promoția 2021

Laura Haraseniuc a fost însoțită de mama sa, felicitată și domnia sa de Primarul municipiului pentru educația și sprijinul acordat fiicei sale. Laura a dezvăluit ”secretul” performanței de a lua 10 pe linie la probele examenului de bacalaureat și va urma studiile Facultății de Informatică în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca: ”Pentru mine aceste rezultate reprezintă suma muncii constante pe care am depus-o, a perseverenței. Dar e nevoie și de încredere în forțele proprii și puțin curaj să crezi că poți să reușești”.

3 COMENTARII

  1. La ce sa se reintoarca in Zalau ? La stat ca sa te angajezi nu ai loc de cei din partide, iar la privat salariile sunt cum sunt.
    Mai bine nu lua banii si isi vedea de viata ei.

  2. Il rog pe Ionel Ciunt sa-si vada de atributiuni, sa asfalteze strazile in municipiu, sa asigure apa (venim acasa si nu ne putem spala pe maini) etc. sa ne lase cu premierile, festivitatile! Ionele, lasa-ne cu aburelile,uita-te la celelalte municipii resedinte de judet! Suntem chiar ultimii din Ardeal pentru ca tu esti ocupat cu probleme personale?

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.