Ion Geolgau, impresionat de Baza Sportiva Viitorul: ”Conditiile gasite aici sunt foarte bune pentru nivelul de la copii si juniori”

Ion Geolgau, impresionat de Baza Sportiva Viitorul: ”Conditiile gasite aici sunt foarte bune pentru nivelul de la copii si juniori”

Managerul departamentului de scouting din cadrul FRF a fost prezent joi la o ampla actiune de selectie de la Hereclean, unde s-a aratat incantat de conditiile pe care le ofera baza sportiva a celor de la Viitorul Zalau

rn

Cei mai buni juniori din sase judete la categoria 2004 au fost vazuti joi la treaba de catreIon Geolgau – managerul departamentului de scouting din cadrul FRF, in cadrul unei ample actiuni de selectie la Baza Sportiva ”Viitorul”, la care au fost prezenti si referentii zonali din Bihor, Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Cluj si Salaj.
in cadrul unei partide ce s-a jucat pe durata a trei reprize de cate 30 de minute, cei 34 de juniori prezenti au incercat sa iasa in evidenta, iar la final, 15 jucatori de camp si doi portari au ramas in selectionata regionala si vor fi prezenti si in etapa finala a acestui program, la Tarlungeni, in perioada 16 – 23 iunie, unde se va forma nationala U 15.
La finalul actiunii de la Hereclean, Ion Geolgau a parut putin nemultumit de nivelul juniorilor din cele sase judete, insa crede ca si din jucatorii prezenti la actiunea de joi, cativa vor ajunge in nationala U 15.
Fostul international a tinut sa evidentieze insa conditiile de la Baza Sportiva ”Viitorul” din Hereclean.
”Sunt putin dezamagit de calitatea jucatorilor, dar in schimb sunt multumit de conditiile care ni s-au pus la dispozitie. Conditiile pe care le-am gasit la Baza Sportiva Viitorul sunt foarte bune pentru nivelul de la copii si juniori si trebuie felicitati cei de la Viitorul Zalau. stiam de aceasta baza si de aceea am ales sa facem aceasta selectie la Hereclean. Sunt convins ca astfel de baze vor mai aparea in aceasta parte a tarii”, a declarat Ion Geolgau, fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova.

Daniel Sabou – presedinte AJF Salaj: ”Ma bucur ca Federatia Romana de Fotbal a acceptat ca aceasta actiune importanta sa aiba loc la noi in judet”

Dupa ce acum o saptamana, la Baza Sportiva ”Viitorul” din Hereclean a avut loc faza zonala a Cupei Tymbark organizata de FRF in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, joi dimineata, tot la aceeasi locatie a avut loc si o actiune importanta de selectie din cadrul Turneului Sperantelor, la juniorii din 2004, ce care ca si scop final formarea nationalei U 15.
La aceasta actiune a fost prezent si Daniel Sabou, presedintele AJF Salaj, cel care are un rol important la nivelul juniorilor fiind manager regional in cadrul departamentului de copii si juniori al FRF.
”Actiunea a fost de succes si ii felicit pe toti copiii si pe antrenorii zonali. Ma bucur ca Federatia Romana de Fotbal a acceptat ca aceasta actiune importanta sa se desfasoare chiar la noi in judet. in continuare, fotbalul romanesc are talente si sunt convins ca dintre copii care i-am vazut la aceasta actiune, vor ajunge peste cativa ani la cluburi de prima liga. Aceasta generatie este una foarte buna si viitorul le apartine acestor juniori. Poate unii au prins o zi mai slaba, dar avand in vedere modul de punctare si de selectie de acum, cei mai buni vor ajunge sigur la loturile nationale. Asteptam si alte actiuni ale Federatiei in judetul nostru, fiindca noi suntem deschisi si vom pune la dispozitie Baza Sportiva Viitorul fara nicio pretentie financiara”, ne-a declarat Daniel Sabou.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *