februarie 4, 2023

Ion Craciunescu a refuzat Ordinul de Merit din partea FRF

Fostul arbitru international Ion Craciunescu a refuzat sa primeasca Ordinul de Merit pe care Federatia Romana de Fotbal a dorit sa il ofere cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintarea forului. “Cred ca meritam sa primesc o distinctie din partea FRF pentru ce am facut in arbitrajul romanesc. Insa era de demnitatea mea sa refuz aceasta distinctie, lucru pe care l-am si facut, atata timp cat aceste maini care conduc fotbalul romanesc, in urma cu doi ani, mi-au ingradit dreptul de a fi observator printr-o decizie abuziva. Nu pot sa ma schimb. Acest gest mi se pare teatral si de suprafata”, a spus Craciunescu.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a catalogat gestul lui Ion Craciunescu ca fiind necugetat: “Din punctul meu de vedere a fost un gest necugetat, iar cei din sala nu l-au aprobat”.
FRFa acordat mai multe Ordine de Merit, grade de diamant, de rubin si de smarald, fostilor si actualilor oameni din fotbal, cu ocazia sarbatorii centenarului. Cel mai varstnic premiat a fost Tudor Vladimirescu, in varsta de 91 de ani, fost jucator la echipa Venus Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut