februarie 4, 2023

Iohannis ‘Avem oameni foarte buni la Bruxelles’

Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat înaintea participarii la reuniunea de la Bruxelles rezultatele foarte importante realizate pâna acum de Presedintia României la Consiliul UE: "Avem rezultate foarte bune pe dosarele care au fost lucrate si numarul foarte mare de dosare care au fost finalizate cu succes în Presedintia româna arata ca avem oameni foarte buni aici, la Bruxelles, care au reusit sa duca aceste dosare pâna la finalizare. Este un lucru poate putin asteptat, dar cu atât mai mult putem sa spunem ca aceasta Presedintie a fost una foarte buna."

rn

Romania se afla pe final de mandat al Presedentiei la Consiliul European, acesta se incheie la 1 iulie 2019. De cand Romania a preluat Presedentia, in ianuarie 2019, au fost rezolvate 90 de dosare legislative, printre care cele mai importante au fost cele legate de combaterea discriminarii, finalizarea discutiilor pe Directiva Gaze Naturale si Directiva Copyright.

rn

Chiar si fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a avut doar cuvinte de lauda pentru echipa care a asigurat presedentia la Consiliul UE, spunand intr-o emisiune la un post national ca "Echipa de romani de la Bruxelles e exceptionala".

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut