decembrie 3, 2022

Iohannis a castigat detasat alegerile in Salaj

În Salaj s-au prezentat la urne in turul al doilea- 94.980 alegatori – 48,41%, cu un total de 93.552 voturi valabil exprimate.

rn

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a castigat detasat alegerile în Salaj, obtinand aproape 69,15% din voturi, iar Viorica Dancila, din partea PSD, 30,85% din voturi.

rn

"harta

rn

Conform datelor de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente, dupa centralizarea celor 312 sectii de votare din Salaj, Klaus Iohannis a fost votat de 64.695 persoane, adica 69,15% din totalul voturilor valabil exprimate, iar Viorica Dancila a primit voturile a 28.864 de persoane (30,85%).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *