septembrie 30, 2022

Ioan Morar – presedinte FC Zalau: ”Punem accent pe Cupa Romaniei si speram sa ajungem sa jucam chiar cu o echipa din Liga 1”!

Conducatorul nu a fost prea încântat de jocul echipei, dar este convins ca echipa antrenata de Olariu va arata mult mai bine în partidele urmatoare


Dupa ce în editiile precedente ale Cupei României, FC Zalau era ”carne de tun” pentru adversari si era eliminata din primele faze, de data aceasta, gruparea de sub Meses pune accent pe aceasta competitie.
S-a vazut acest lucru înca din prima faza, când gruparea de sub Meses s-a deplasat la meciul cu Unirea Mirsid, cu toate cele sapte achizitii facute în aceasta vara.
Jocul însa nu a fost unul stralucit, dar ”alb-albastrii” s-au impus cu 3 – 1 si au obtinut biletele pentru faza a II-a, acolo unde presedintele Ioan Morar spera sa vada un joc mult mai bun din partea elevilor lui Constantin Olariu.
”A fost primul meci oficial si s-a vazut ca înca echipa nu este omogena. Au venit foarte multi jucatori, care s-au cunoscut la antrenamente si au mai jucat în doar câteva jocuri amicale. Cu siguranta, jocul echipei va fi mult mai bun în partidele urmatoare. Punem accent pe Cupa României si nu ne vom da stop_coloana la o parte la niciun meci. Speram sa ajungem cât mai departe si sa jucam chiar cu o echipa din Liga 1”, a declarat presedintele Ioan Morar, care a vorbit si depre jucatorii transferati în aceasta vara si care au debutat oficial la partida cu Unirea Mirsid.
”Florin Istrate mi-a placut cum s-a miscat. Se vede ca este un fotbalist cu experienta si are calitati. Ceilalti trebuie sa confirme, însa este nevoie de timp, fiindca mai multi dintre ei au venit accidentati.În proportie de 95% lotul este finalizat, dar am mai avea nevoie de un portar junior, dar si de un fundas, care sa fie sub 19 ani”, a mai adaugat conducatorul.
FC Zalau va juca în etapa urmatoare a Cupei României pe 24 august, adversarul urmând a se cunoaste în zilele urmatoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.