noiembrie 26, 2022

Ioan Morar – preşedinte FC Zalău: “Jucătorii nu se pot concentra din cauza problemelor financiare”

În ultimul meci de pe teren propriu din acest an, FC Zalău a pierdut scor 0 – 2 cu Industria Galda şi a rămas pe penultimul loc în Seria a V-a. Astfel, “alb-albaştrii” şi-au luat la revedere de la suporteri cu o înfrângere, dar cauzele sunt multiple pentru care gruparea de sub Meseş a pierdut din nou. “Multe nu ar fi de spus după meciul cu Galda. Am prestat un joc foarte slab, din mai multe cauze. Băieţii nu se pot concentra la ora actuală. Oricât am vrea, nici antrenorii şi nici conducerea nu mai reuşeşte să-i motiveze”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
Pentru FC Zalău urmează ultimul meci din acest an, în deplasarea de la CSM Sighetu Marmaţiei, însă oficialii iau în calcul ca echipa să nu se prezinte. “Mai avem stop_coloana un meci la Sighet, unde nu ştim dacă ne vom deplasa. Este o deplasare grea, costisitoare şi trebuie să pornim dimineaţa, în ziua meciului. Ne vom gândi dacă ne prezentăm la Sighet. După terminarea turului vom avea mai multe discuţii pe tema fotbalului. Tot am tras semnale, dar la ora actuală eu aşa văd că nu se vrea să fie ajutat şi fotbalul”, a încheiat preşedintele Ioan Morar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *