noiembrie 27, 2022

Ioan Hodre a castigat Cupa Mures

In perioada 27-29 martie, la Targu Mures s-a desfasurat o noua intrecere nationala la tenis de camp pentru veterani, la care au participat sportivi din toata tara. Din judetul nostru au fost prezenti la competitie doi sportivi, cu vechi traditii in tenis de camp destinat veteranilor: Ioan Hodre si Radu Mates, care au participat la simplu si la dublu. Dintre acestia s-a remarcat Ioan Hodre care a obtinut un rezultat de exceptie la categoria +50 de ani, castigand finala in fata unui sportiv din Arad, Ion Gavrila. In semifinale, zalauanul a trecut de baimareanul, Victor Chezan. Trebuie specificat faptul ca Ioan Hodre s-a impus in toate cele cinci partide pe care le-a sustinut in proba de simplu, in setul decisiv la tie-break.
O comportare buna a avut-o si cuplul Mates-Hodre, care a ajuns pana in sferturile de finala ale competitiei in proba de dublu, fiind invins de perechea Caciulescu-Orenisan, care a si castigat concursul la dublu. Sportivii castigatori au obtinut puncte in clasamentul national al veteranilor, premii in bani si cupe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *