Ioan Cheseli, PSD: Sumele de bani pentru dezvoltare au fost folosite ineficient in Salaj

Trei social democrati si-au anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj: Sergiu Panie, actual vicepresedinte al Consiliului Judetean, Florin Florian, fost prefect, si Ioan Cheseli, primarul comunei Cristolt. Surse din cadrul PSD spun ca numele celui care va intra in cursa, la alegerile din toamna, ar putea fi decis chiar in cursul zilei de azi.

Ioan Cheseli, primar din 1996, spune ca experienta dobandita in administratie il recomanda pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean. In opinia sa, in ultimii ani s-a facut prea putin pentru dezvoltarea judetului, iar partidele, inclusiv PSD, au scos in fata prea putini dintre oamenii capabili, din linia a doua.

“Una dintre motivatii este aceea de a-mi folosi toata experienta si pregatirea profesionala in domeniu. In administratie lucrezi cu sufletul, din dragoste pentru conjudetenii tai. Cred ca un om nascut in Salaj ar pune mult mai mult suflet decat cei de pe alte meleaguri. Am vazut, de-a lungul anilor, niste actiuni de dezvoltare copy-paste in Salaj. Sumele de bani pentru dezvoltare au fost folosite ineficient. Toata lumea spune ca PSD nu se poate reforma. Toate partidele au in esaloanele doi si trei oameni bine pregatiti. Daca fiecare partid ar promova oamenii competenti pe care-i are, lucrurile ar sta altfel, azi, in Romania”, este de parere Ioan Cheseli.

Actualul presedinte al Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a anuntat ca nu va mai candida in toamna pentru un nou mandat.

About Author

4 Replies to “Ioan Cheseli, PSD: Sumele de bani pentru dezvoltare au fost folosite ineficient in Salaj”

  1. Asta da candidat. Daca in cazul acestui Cheseli vorbim de competenta si integralitate morala, atunci suntem “pe drumul cel bun”. Mai culegeti informatii de la cei din comuna si de la cei din Surduc. Ne convine pentru ca pesedeul va disparea din judetul Salaj. Doamne ajuta!

  2. pai ma plavane nu psd-ul tau a distribuit banii………. ????????? dupa notorietatea pe care o are in zona daca asta iese drept candidat …. atunci treaba e cias …. vorba unui classic in viata

  3. Mai, pesedistule “clasic”, nu stii sa scrii, ca toti de teapa ta, n-ai nicio logica. Asa scrii tu “ceas”. “Vorba unui clasic in viata”, vai de tine. Nici cu tine nu mi-e rusine. De astia, ca voi, Doamne da, ca va spulbera toate partidele! Unde n-ai facut scoala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *