octombrie 7, 2022

Ioan Becali: L-am propus pe Dan Petrescu la Chelsea

Impresarul Ioan Becali a declarat, la Sport.ro, ca l-a propus pe Dan Petrescu pentru postul de antrenor al formatiei Chelsea si ca oficialii londonezi s-au aratat interesati.

“L-am propus pe Dan Petrescu la Chelsea si mi-au zis ca il vor urmari! M-am ars cu Dan Petrescu, dar mi-am promis atunci ca imi voi lua revansa. Asa ca acum doua zile i-am trimis un fax lui Peter Kenyon (n.r. – director general) in care il propuneam pe Dan Petrescu la Chelsea! El are o imagine foarte buna acolo, e un «chelsian» prin definitie. Raspunsul primit a fost urmatorul: «e foarte buna intentia, il vom urmari». Deci sunt interesati. Dar poate va merge Ancelotti acolo, poate Dan va merge secund acolo pentru doi ani”, a spus Giovanni Becali.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.