noiembrie 30, 2022

Incepand de astazi, 7 mai, in fiecare zi de joi din luna mai, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau vor avea loc, cu incepere de la ora 19,00, proiectii de filme. Initiativa apartine Consiliului Judetean al Elevilor Salaj, care beneficiaza in acest sens de sprijinul TenarisSilcotub, al Festivalului de Film Transilvania si al Consiliului Judetean Salaj. Proiectiile fac parte din proiectul Cineforum, dedicat de Consiliul Judetean al Elevilor in special liceenilor din Zalau, proiect conceput ca o alternativa la lipsa unui cinematograf in oras.
Astazi, in prima zi a proiectului, va rula filmul “Dragoste de vara”, urmand ca peste o saptamana sa fie difuzata productia “Venus”. In 21 mai este programat “Iluzionistul”, iar in 28, “Un sarut tandru”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *