septembrie 30, 2023

24 Ianuarie 1859 este data la care Alexandru Ioan Cuza este ales domn al Principatelor Moldova si {ara Romaneasca. Principatele Unite au format un stat unitar, adoptand oficial numele de Romania, cu capitala la Bucuresti, cu o singura adunare si un singur guvern, in ianuarie 1862.
Avem onoarea de a va invita sa participati la manifestarile ocazionate de Sarbatorirea Zilei Unirii si celebrarea a 150 de ani de la eveniment, in data de 24 Ianuarie 2009, incepand cu ora 16,00. Activitatile vor debuta cu Spectacolul Omagial in cadrul Casei de Cultura, urmat de concertul Fanfarei Militare, Hora Unirii si retragerea cu torte.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut