Investitii la Spitalul din Simleu

0

Administratia orasului Simleu Silvaniei a realizat un Studiu de Fezabilitate pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului orasenesc, prin Programul Operational Regional – axa 3. Este urmarita Imbunatatirea infrastructurii sociale, reabilitarea si modernizarea serviciilor de sanatate de care beneficiaza populatia orasului, fiind prevazuta inclusiv dotarea ambulatoriului spitalului cu echipamente si aparatura medicala moderna.
Studiul de Fezabilitate a fost Inaintat Ministerului Sanatatii, care a avizat documentatia, astfel ca Primaria Simleu Silvaniei a contractat realizarea Proiectului Tehnic.
„Dupa ce vom avea Proiectul Tehnic, vom scrie cererea de finantare catre Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest. Conform Studiului de Fezabilitate, valoarea investitiei este de 2,7 milioane de euro, TVA inclus (9,7 milioane de lei). Din aceasta suma, aproximativ 407.000 de euro vor fi asigurati din bugetul local si cel de stat, diferenta reprezentand finantarea prin POR”, a declarat primarul Septimiu {urcas.
Spitalul Orasenesc Simleu Silvaniei deserveste atat populatia orasului de sub Magura, cat si pe cea a comunelor din aceasta zona a judetului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut