decembrie 7, 2022

Investitii la cariera Moigrad

Compania Grandemar din Cluj-Napoca, specializata in extractia pietrei pentru constructii, va investi doua milioane de euro in retehnologizarea carierelor Moigrad si Morlaca. Potrivit reprezentantilor societatii, investitia de la Moigrad a demarat anul trecut si vizeaza schimbarea totala a fluxului tehnologic cu unul nou si refacerea drumului de acces la cariera.
Piata de desfacere a produselor de cariera este constituita din utilizatorii din activitatea de intretinere, reparatii si constructii feroviare din zona Regionalei Cluj si a regionalelor limitrofe, precum si din utilizatorii din reteaua de intretinere a drumurilor judetene si nationale. Firma clujeana este unul dintre principalii furnizori ai firmei americane Bechtel, constructorul autostrazii Transilvania, careia ii furnizeaza nisip de concasaj, cribluri asfaltice si piatra bruta. Portofoliul de clienti include si firme din judetul Salaj, precum Complex Service, DGADP Zalau si Drum Construct.
Activitatea de productie se desfasoara in cinci cariere din judetul Cluj si in cariera Moigrad din judetul Salaj.
Grandemar a fost infiintata in 1991, prin reorganizarea unei foste intreprinderi de stat, cu principal domeniu de activitate extractia, producerea si comercializarea agregatelor de cariera. Actionarul majoritar al companiei este Bloem International BV din Olanda, care detine 50,8% din actiuni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *