septembrie 25, 2023

•REPREZENTANTII ADMINISTRATIEI LOCALE DIN BALAN au finalizat pana la aceasta data, dupa cum ne-a informat primarul Isaia Maghiar, punerea in siguranta a podului din centrul de comuna. Lucrarile au fost finantate cu fonduri de la bugetul de stat, repartizate prin Ordonanta 7. Totodata, au fost intocmite si documentatiile de proiect pentru reabilitarea caminelor culturale, realizarea sistemelor de apa si canalizare, obiective pentru care se spera ca in acest an vor fi identificate sursele de finantare.
• IN COMUNA MESESENII DE JOS s-a facut receptia lucrarilor care au vizat amenajarea centrului de comuna, asfaltarea de strazi si trotuare si crearea a doua parcuri. Investitiile au fost sustinute cu bani de la Ministerul Mediului dar si din contributie proprie (50%) .
• PRIMARUL COMUNEI POIANA BLENCHII, Augustin Chifor a apreciat ca anul care s-a incheiat a adus imbunatatiri in infrastructura comunei. Administratia locala s-a mutat in casa noua, in sediul noului dispensar construit recent, dupa ce s-a retrocedat fostilor proprietari primaria veche. Mai apoi, s-a finalizat, prin asfaltare, drumul de la Gostila la Poiana Blenchii, investitie prin care “s-a adus o reparatie morala locuitorilor de aici. Acestia au fost nedreptatiti de regimul comunist, in anul 1970 oamenii platind 68% din valoarea lucrarilor care trebuiau facute pentru repararea drumului, si de-abia acum Guvernul a alocat primele 4 mld lei vechi pentru acest obiectiv”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut