Investiţie de 5,5 milioane de dolari în producerea de componente de airbaguri la Zalău

0
1446

Compania TenarisSilcotub a investit 5,5 milioane de dolari la fabrica sa din Zalău pentru realizarea unei linii de componente pentru airbag de ultimă generaţie, unicat în Europa, în care testarea componentelor este 100% automatizată.

Noua linie include, pe lângă echipamente de precizie pentru fabricarea inflatoarelor pentru airbag, o instalaţie de control unicat, prototip dezvoltat de către echipa companiei, ce înglobează metode multiple de control.

„Aşa cum am demonstrat de-a lungul anilor, perspectiva adoptată de Tenaris este de a pune pe primul loc satisfacerea nevoilor din ce în ce mai complexe ale clienţilor din industria auto. Ele ne determină, în acelaşi timp, să ne autodepăşim permanent. Noua linie, ce include tehnologie de ultima generaţie şi echipamente inovatoare concepute de echipa R&D Tenaris, asigură eficienţă, precizie înaltă, dar şi controlul automat al calităţii produselor”, precizează Mihaela Popescu, preşedinte TenarisSilcotub.

Cu această nouă linie, compania îşi dublează capacitatea de producţie de componente pentru airbag, pentru a deservi clienţii din sectorul sistemelor de siguranţă pentru autovehicule.

Conform sursei citate, compania a investit în ultimii 10 ani, la Zalău, peste 15 milioane USD în linii de producţie, echipamente şi tehnologie pentru fabricarea de produse şi componente cu valoare adăugată mare destinate industriei auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.