decembrie 1, 2022

Inundatii in Bobota, cu acuzatii la adresa conducerii primariei

Ploile din ultimele zile s-au lasat cu inundatii paguboase la Bobota, asa cum ne si ilustreaza localnicul Mugurel Moravit, care a transmis redactiei imagini cu pacostea care s-a abatut asupra localitatii.

Cititorul nostru din Bobota considera insa ca vina o poarta primarul, Aurel Sarca, pentru ca nu a drenat santurile cu buldoexcavatorul achizitionat recent, cu suma de 30.000 de euro.
“Duminica dimineata au fost inundatii in Bobota, dupa doar o zi de ploaie linistita de toamna. Este incredibil, dar adevarat, asa cum se vede si in poze. Vinovatul nu este Dumnezeu, ci primarul Sarca Aurel (membru PSD, cu inalte studii de partid PCR), care tine un buldoexcavator, cumparat cu 30.000 euro, ca piesa de muzeu, in loc sa decolmateze canalele din Lunca Crasnei, zona cea mai fertila a comunei Bobota, zona in care sunt sute de proprietati ale bobotanilor. stop_coloana De remarcat este faptul ca primarul este la al treilea mandat de primar si dupa maretele performante realizate mai vrea inca o tura – adica inca un mandat de primar”, se arata in textul transmis.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *