noiembrie 27, 2022

Borla este un centru sportiv cunoscut in judetul Salaj prin evolutiile bune ale fotbalistilor amatori din comunitatea Borla. Sambata 11 ianuarie 2020 de la ora 9 la Borla va avea loc un interesant si complex campionat la tenis de masa si sah, gazduite chiar acasa la dl Mathe dotat cu diplome si cupe.

rn

Potrivit organizatorului acestui complex de evenimente sportive , Mathe Tibor, un inimos finantator al echipei de fotbal Venus Borla , concursurile vor fi individuale. De remarcat ca invitatii personali ai dlui Mathe Tibor sunt si concurentii.
"Aceasta intalnire este pentru socializare,comunicare si prietenie", a tinut sa sublinieze dl. Mathe Tibor cunoscut in zona ca un bun organizator in toate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *