Celebrul si multipremiatul film „Eu cand vreau sa fluier, fluier” va putea fi vizionat si de zalauani in cadrul unei actiuni culturale organizata de voluntarii Clubului Rotaract Zalau alaturi de Fundatia AGAPIS. Evenimentul va avea loc marti, 4 mai 2010, la Casa de Cultura a Sindicatelor incepand cu ora 18.30.
„Proiectia acestei pelicule nu este o alegere intamplatoare, avand in vedere ca lungmetrajul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, in regia lui Florin Serban, a primit de curand „Jury Grand Prix – Silver Bear/ Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint”, dupa ce a obtinut si distinctia „Alfred Bauer”, oferita pentru noi perspective in arta cinematografica, la gala Festivalului de Film de la Berlin 2010. Printre invitatii speciali se numara actorii principali ai productiei cinematografice sus-mentionate: Ada Condeescu si George Pistereanu, precum si producatorul Daniel Mitulescu”, se precizeaza intr-un comunicat al Rotaract Zalau.
Evenimentul, al carui sponsor principal este TenarisSilcotub, are si un scop caritabil, acela de a strange fonduri si alte donatii pentru copiii cu dizabilitati din centrele specializate ale judetului.
Accesul la eveniment se va face pe baza unui bilet gratuit, care poate fi obtinut de la casuta Rotaract din parcul de marmura, din fata Consiliului Judetean Salaj, in schimbul unei donatii care face dovada implicarii in aceasta misiune caritabila. Donatiile pot fi in bani, jucarii sau carti, lucruri ce pot duce la imbunatatirea conditiilor de trai ale copiilor cu dizabilitati. Biletele se vor distribui in perioada 28 aprilie – 2 mai, intre orele 16.30 -20.00.