ianuarie 31, 2023

Din cauza lucrărillor la rețeaua de canalizare care se derulează pe strada Unirii nu va fi posibil accesul rutier de la Silvania spre Colegiul Național ”Silvania” sau spre Muzeu.

Restricțiile de circulație pe sensul Silvania-Unirii sunt valabile joi și vineri.

Potrivit informării Primăriei Zalău, în zona menționată mai sus se realizează lucrări de branșament la rețeaua de canalizare.

Vă reamintim că strada Unirii a fost închisă parțial circulației rutiere de la începutul lunii august, traficul fiind deviat din zona Clădirii Albastre prin parcarea Zalău Business Center cu ieșire în strada Simion Oros (Piața Agroalimentară). S-a permis accesul de la Silvania spre parcarea fostei BCR fiind realizată o bandă rutieră provizorie din bulevard spre Unirii, însă timp de două zile și această zonă va fi închisă.

Lucrările sunt realizate de AWE Infra SRL și vizează reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și apă uzată, în cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă uzată din judetul Cluj și Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut