septembrie 30, 2022

Interimatul asistentei Crisan Florica in functia de director de ingrijiri la Spitalul Judetean este prelungit cu sae luni de Tiberiu Marc

Presedintele Consiliului Judetean Salaj, Marc Tiberiu, a numit-o din nou, incepand cu 1 iulie, director de ingrijiri interimar la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, pe Crisan Florica Mariana – asitent medical principal. Aceasta va ocupa functia pentru o perioada de sase luni sau pana se va organiza concurs pentru acest post. 

rn

Crisan Florica Mariana este director de ingrijiri la Spitalul Judetean din 1 ianuarie 2018, cu caracter interimar, iar prin dispozitia lui Tiberiu Marc i-a fost prelungit interimatul cu inca sase luni.
Potrivit declaratiei de avere, directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean, Crisan Florica, necasatorita, nu are terenuri si locuieste intr-un apartament de 40 metri patrati cumparat in 1994. Nu are autoturism, nu are bijuterii si bunuri, nu are nici active financiare. Crisan Florica are un credit de 40.000 de lei la BCR Zalau, luat in 2017 si scadent pana in 2021. A avut anul trecut de la Spitalul Judetean un venit de 42.720 lei, adica un salariu de 3.560 de lei pe luna.
Potrivit organigramei si statului de functii al Spitalului Judetean, aprobat de Consiliului Judetean in 29 martie, spitalul are un total de 1.419 posturi, din care 65 de posturi sunt de conducere si 1.354 de posturi sunt de executie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.