noiembrie 27, 2022

Intalnire intre edilii Zalaului si consulul maghiar

Primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, si viceprimarul Sojka Atila s-au intalnit, ieri, cu consulul general al Republicii Ungare, la Cluj, Matyas Szilagyi, in cadrul vizitei de lucru pe care acesta o defasoara in judetele Salaj, Satu-Mare, Bistrita, Arad, Bihor si Timis. Discutiile in cadrul intalnirii s-au purtat pe tema relatiilor interetnice la nivelul comunitatii locale, despre care consulul s-a declarat placut impresionat, si despre posibilitatea de dezvoltare a relatiilor culturale intre cele doua comunitati. In contextul economic actual, participantii la intalnire au discutat si despre posibilitatea dezvoltarii unor parteneriate intre firme din cele doua tari.
Totodata, primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, a reamintit de relatiile deosebite pe care municipalitatea le-a dezvoltat cu Szentendre si Szombathely. La intalnire a participat si deputatul Seres Denes.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *