decembrie 1, 2022

Institutia Prefectului Salaj, certificata ISO 9001:2015 in domeniul "servicii de administratie publica"

Vineri, 8 noiembrie 2019, Institutia Prefectului Salaj a comunicat ca a obtinut certificarea in domeniul "servicii de administratie publica". In comunicat se arata ca la nivelul Institutiei a fost implementat recent Sistemul de Managment al Calitatii ISO 9001:2015. Certificatul a fost eliberat de catre o societate comerciala pe actiuni din Bucuresti care ofera servici de certificare a sistemelor de managament si certifcare a produselor conform standardelor internationale. Valoarea contractului pentru servicile de certificare a fost de 4.522 lei, TVA inclus.

rn

"Implementarea acestui sistem de management permite mentinerea sub control a tuturor proceselor si activitatilor desfasurate, prin intermediul a peste 170 de proceduri, cu scopul de a spori increderea cetatenilor si a altor parti interesate in activitatile si serviciile noastre, asigurându-ne totodata ca toate procesele desfasurate sunt planificate, monitorizate si imbunatatite continuu", a precizat prefectul Florin Florian.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *