Instituţia Prefectului Sălaj a lansat un ghid turistic al judeţului

0
744

Ghidul turistic al judeţului Sălaj, o publicaţie în format electronic de 166 de pagini, cu informaţii diverse despre toate comunele şi oraşele din judeţ, a fost lansat miercuri, de către Instituţia Prefectului Sălaj.

Ghidul a fost realizat pe baza informaţiilor şi fotografiilor primite de la cele patru oraşe şi 61 de comune din Sălaj, despre locuri deosebite, personalităţi, tradiţii, cultură.

La realizarea acestui ghid a contribuit, atât pentru partea de grafică, dar şi pentru editarea materialului scris şi a fotografiilor, Răzvan Florin Ciule, un tânăr absolvent de teologie, a cărui contribuţie trebuie văzută în contextul în care acesta suferă de tetrapareză spastică şi lucrează cu o sigură mână, dintr-un scaun cu rotile.

“Am încercat să expun informaţia într-un mod cât mai obiectiv, respectând particularităţile fiecărei comunităţi şi recunosc că a fost o provocare, pentru că, fiind în cărucior, diagnosticat cu tetrapareză spastică, mi-a fost, din păcate, imposibil să călătoresc pe tot teritoriul judeţului şi să văd aceste obiective în mod fizic, dar iată, prin intermediul acestei colaborări, am avut şansa să descopăr frumuseţile Sălajului şi nu doar să le descopăr, ci să le şi transmit”, a precizat Răzvan Ciule, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj.

Acesta a dezvăluit că în ultimele patru luni a muncit minim 12 ore pe zi pentru a finaliza ghidul, el folosind numai mâna stângă pentru a lucra pe calculator.

Ghidul va fi publicat pe pagina web a Instituţiei Prefectului Sălaj.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.