octombrie 7, 2022

Instanta suprema a amânat ieri pentru 8 iunie prima sentinta în dosarul DGASPC Teleorman, în care este judecat Liviu Dragnea

Instanta suprema a decis ieri amânarea pana pe 8 iunie a pronuntarii primei sentinte în dosarul în care este judecat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

rn

La ultimul termen, procurorii au cerut închisoare cu executare pentru toti inculpatii din dosar. În cazul lui Liviu Dragnea, au solicitat pâna la 7 ani si 6 luni de detentie, dar si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului.
Potrivit procurorilor, "în perioada iulie 2006 – decembrie 2012, Dragnea Nicolae Liviu, în calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv de presedinte al organizatiei judetene a unui partid politic, cu intentie, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, sa îsi încalce atributiile de serviciu prin mentinerea în functie si implicit plata drepturilor salariale pentru doua angajate ale aceleiasi institutii. În realitate cele doua persoane si-au desfasurat activitatea la sediul organizatiei judetene Teleorman a partidului politic al carui presedinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urma".
Persoanele angajate formal au primit în total suma de 108.612 lei, suma cu care Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman s-a constituit parte civila în procesul penal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.