septembrie 21, 2023

Instanta a refuzat prelungirea mandatelor de arestare ale garzilor lui Becali

0

Instanta Judecatoriei sectorului 1 a respins, vineri, propunerea de prelungire a mandatelor de arestare preventiva ale celor cinci persoane incarcerate in scandalul privind furtul masinii lui Gigi Becali, procurorii declarand recurs, urmand ca Tribunalul Bucuresti sa ia decizia finala. Cei cinci bodyguarzi ai lui Gigi Becali raman in arest pana la expirarea mandatului initial. Astfel, cei trei care au fost retinuti si arestati in 3 aprilie alaturi de Becali – Catalin Zmarandescu, Stefan Dediu si Nicolae Dumitrascu – ar putea parasi arestul in 1 mai. Ceilalti doi – Marcel Popa si Marian Milea – ar putea iesi in 12 si, respectiv, 15 mai.
Decizia de a nu le prelungi mandatele de arestare tuturor celor cinci nu este definitiva, ea fiind deja atacata cu recurs de procurori, astfel ca hotararea finala privindu-i pe cei cinci va fi luata de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut