decembrie 5, 2022

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj gaseste greu un consilier juridic

Astazi are loc proba scrisa a concursului pentru ocuparea postului de jurist din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj. Asta dupa ce la concursul organizat luna trecuta pentru postul de consilier juridic, nici unul dintre cei doi candidati nu a reusit sa promoveze. Si noul concurs are un singur candidat, Andreea Roxana Ignat, al carui dosar a trecut de etapa de selectie pe data de 7 iulie. Daca Andreea Roxana Ignat obtine 50 de puncte din cele 100 puse la bataie, va putea intra in proba interviului. 

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj a avut consilier juridic in persoana Mariei Jeler. Dupa inceperea urmaririi penale in rem a Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau in dosarul in care Inspectoratul Scolar Judetean a pierdut peste un milion de lei, consilioerul juridic si-a dat demisia.
Nevoit sa renunte la cladirea in care a functionat timp de mai bine de cinci decenii Clubul Copiilor din Zalau, Inspectoratul Scolar judetean s-a trezit ca nu mai poate sa recupreze 1,1 miloane de lei, bani investiti pentru reabilitarea si extinderea spatiilor clubului. Paguba s-a produs, spun anchetatorii, pentru ca demersurile ce se impuneau in acest scop s-au facut prea tarziu. Dupa lungi tergiversari, cu toate ca a avut castig de cauza in fata urmasilor lui Bikfalvy, Inspectoratul Scolar Judetean a ramas cu buzele umflate. Ba, mai mult, a fost pusa in situatia de a gasi spatii in care Palatul Copiilor sa isi poata desfasura activitatea. Reprezentatii Ministerului Educatie afirma ca “din documentele analizate si din discutiile purtate cu persoanele implicate in speta a rezultat ca ar putea fi intrunite elementele constitutive ale unor infractiuni precum abuz in serviciu si neglijenta in serviciu”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *