septembrie 30, 2022

Inspectoratul Scolar disemineaza in licee riscurile plecarii la munca sau la studii in strainatate

Tinta sunt tinerii liceeni, iar la eveniment participa directorii de licee si dirigintii de la clasele a XI-a si a XII-a

rn

Inspectoratul scolar judetean Salaj anunta ca azi, marti 12 iunie, de la ora 11.00 are loc în Cladirea ”Transilvania” un eveniment organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni si ISJ Salaj, cu participarea secretarului de stat Debelka Lilla.
Este vorba de Campania nationala ”Informare acasa! Siguranta în lume!”, prin care se doreste informarea cetatenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odata cu decizia de a cauta un loc de munca, un program de studii sau de a se stabili în afara granitelor României.
ISJ spune ca vor fi prezentate informatii utile pentru elevii si tinerii ce doresc sa studieze sau sa munceasca în strainatate.
La aceasta întâlnire sunt invitati sa participe directori si directori adjuncti de la fiecare liceu din judet, diriginti ai claselor a XI-a si a XII-a, reprezentanti ai consiliilor elevilor si reprezentanti ai parintilor.

rn

 

rn

 

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.