septembrie 28, 2023

Inspectoratul Şcolar caută sponsori pentru premierea olimpicilor

0

60 de olimpici din Sălaj şi profesorii care i-au coordonat vor fi felicitaţi şi premiaţi luna viitoare in cadrul Zilelor Invăţămantului Sălăjean, ediţia a V-a.
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj caută sponsori pentru premierea a 60 de elevi din judeţ care, in anul şcolar precedent, au avut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare. “Fac un apel la instituţii şi agenţi economici de a premia elevii olimpici, dacă există interese pentru promovarea performanţelor şcolare in ansamblu sau intr-un anumit domeniu”, transmite Ioan Abrudan, inspector şcolar general.
Abrudan a menţionat că a existat un fond de aproximativ o sută de mii de lei alocaţi de Consiliul Judeţean pentru asigurarea transportului elevilor la olimpiadele şcolare judeţene şi premierea celor cu rezultate deosebite, din care jumătate au fost cheltuiţi cu transportul la olimpiade.
Premierea elevilor cu rezultate deosebite la invăţătură in anul şcolar precedent va avea loc in data de 18 noiembrie, in cadrul Zilelor Invăţămantului Sălăjean, ediţia a V-a. In acelaşi cadru festiv, ISJ va inmana scrisori de felicitare şi mulţumire cadrelor didactice care s-au pensionat in anul şcolar precedent.
Sărbătoarea invăţămantului sălăjean va avea loc in perioada 15 – 21 noiembrie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut