octombrie 5, 2022

Înșelătorii cu rovinieta cumpărată online

Mare atenție pe ce site-uri intrați pentru a vă cumpăra rovinieta! CNAIR atrage atenția că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare a drumurilor naționale și autostrăzilor (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro.

Riscați să rămâneți și fără bani, și fără rovinietă, iar ulterior să primiți și o amendă prin poștă.

“La achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă <taxa de serviciu>)”, precizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pentru a evita astfel de situații, CNAIR recomandă să achităm rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție sau portalurile web autorizate se găsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie , sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro.

CNAIR subliniază că nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

1 thought on “Înșelătorii cu rovinieta cumpărată online

  1. CNAIR, companie care trebuie desființată, nu-și asumă niciodată nici o responsabilitate privind infrastructura rutieră. Singura lor responsabilitate este că, cei șapte mii de angajați pe care îi are, să-și încaseze salariile și sporurile uriașe.
    A sesizat cumva organele în drept despre existența unui site fals, prin care românii sunt furați cu taxă de drum ? Precis nu, doar au alte responsa nu uitați.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.