septembrie 30, 2023

Innoirile au costat 4.600 de lei

0

Intr-o scrisoare primita pe adresa redactiei, un cititor se intreaba daca “prefectii si subprefectii trebuie sa-si schimbe mobila si covoarele la fiecare nou mandat”. Cei doi subprefecti, Onorica Abrudan si Cristian Birsan, ne-au spus ca in birourile lor “s-a zugravit, s-a montat parchet stratificat peste parchetul vechi si s-au scos mochetele, care erau foarte vechi. Mobilierul este acelasi”, a spus Cristian Birsan, iar Onorica Abrudan a precizat: “N-am schimbat nici macar un scaun.
Prefectul judetului, Ionel Ciunt, ne-a spus ca, in biroul sau, “s-a reparat si s-a zugravit un perete, iar pentru cele doua birouri s-a ales varianta cea mai simpla si economicoasa. In plus, s-au facut reparatii in bai. Toate au costat 4.600 de lei” (46 milioane lei vechi), ne-a spus dl. prefect.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut