O întâmplare șocantă s-a produs, luni, în plină zi, chiar în centrul municipiului reședință de județ. Un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat în piept, pe strada Unirii, în zona Activ Plazza Mall.

Surse neoficiale spun că victima și agresorul, care a fost deja prins, se cunoșteau. De fapt, ar fi fost văzuți ieșind împreună de la Serviciul de Probațiune Sălaj, situat în imediata apropiere a locului faptei.

„Luni, 21 august, în jurul orei 10.51, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat cu privire la faptul că, în municipiul Zalău, o persoană ar fi fost înjunghiată în zona pieptului.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău alături de polițiști locali și jandarmi sălăjeni.

Din primele date, un tânăr de 24 de ani, din comuna Românași, județul Sălaj, ar fi fost înjunghiat în zona pieptului, în timp ce se afla pe strada Unirii din municipiul Zalău, fiind transportat ulterior la spital.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, urmând a fi luate măsurile legale conform competenței”, a transmis IPJ Sălaj.