Inginerul horticultor Ionuț Hulujan, noul președinte al PNL Crasna

Organizația PNL Crasna și-a ales, duminică, la Căminul Cultural din satul Marin, noua echipă de conducere.

În urma alegerilor organizate în prezența președintelui PNL Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, Ionuț-Bogdan Hulujan este noul lider al organizației PNL Crasna.

Potrivit informării PNL Sălaj, Ionuț-Bogdan Hulujan este de profesie inginer horticultor, doctor în Științe agricole, în prezent cadru didactic la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca.

”M-am bucurat să găsesc în satul Marin și în comuna Crasna o organizație și o comunitate unită, preocupată de politică și de implicare în viața societății. I-am felicitat și le-am mulțumit cetățenilor pentru prezența în număr mare, fiind convins că pentru a ne atinge obiectivele propuse trebuie să fie un efort comun atât din partea instituțiilor publice, cât și a comunității locale”, a declarat președintele PNL Sălaj.

Ședința de alegere a noii echipe de conducere a PNL Crasna a fost urmată și de o întâlnire cu sătenii din Marin, în cadrul căreia Dinu Iancu-Sălăjanu a prezentat proiectele și investițiile derulate de Consiliul Județean Sălaj, punând accent pe reabilitarea drumului județean 191G Crasna – Marin – Valcău de Jos, lucrări ce vor fi demarate în acest an.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *