Inginerul de la Citadin Robert Goie a facut o cerere in casatorie spectaculoasa in pauza meciului dintre Romania si Rusia

Inginerul de la Citadin Robert Goie a facut  o cerere in casatorie spectaculoasa  in pauza meciului dintre Romania si Rusia

Robert Goie, inginer la firma Citadin, administrata de Primaria Zalau, a cerut-o in casatorie, in fata a peste 8.000 de spectatori, pe Andrada Pop, fosta handbalista la HC Zalau, in pauza meciului de handbal dintre Romania si Rusia, disputat duminica seara in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. 

rn

Robert Goie a pus tot scenariul la cale cu complicitatea handbalistei de la echipa nationala Crina Pintea, dar a fost sprijinit si de Federatia Romana de Handbal, prin presedintele Alexandru Dedu, dar si de echipa Profi Romania.
La pauza meciului dintre Romania si Rusia, incheiat cu victoria tricolorelor cu scorul 26 – 25, Robert Goie a fost anuntat de la microfonul crainicului ca fiind marele castigator al unui tricou al jucatoarei Crina Pintea (care a evoluat la HC Zalau). Cand a coborat pe semicerc, Robert si-a chemat alaturi prietena, Andrada Pop, cu care are o relatie de patru ani. “n acel moment, pe tabela de scor din sala, in fata a celor peste 8.000 de suporteri, a fost difuzat un filmulet cu cei doi, iar apoi a fost afisat mesajul "Vrei sa fi sotia mea?". Handbalista a raspuns cu un "DA" din toata inima.
Andrada Pop a fost junioara la Clubul Sportiv Scolar Zalau, fiind colega de generatie cu Eliza Buceschi, jucatoarea care a facut duminica senzatie in meciul cu Rusia.
Andrada a evoluat pentru HC Zalau sub comanda lui Gheorghe Tadici intre anii 2010 – 2015.
Robert Goie a fost mai multi ani arbitru de fotbal in Liga a IV-a Salaj, iar acum este si in conducerea echipei Sporting Zalau, care evolueaza in Liga a V-a.

rn

Regie pusa la punct in detaliu

rn

"Pentru ca o asemenea cerere în casatorie nu se putea realiza de o singura persoana, doresc sa le multumesc celor care m-au ajutat sa duc la îndeplinire surpriza pregatia pentru iubita mea, Andrada!
Principalul complice a fost Crina Pintea, careia îi multumesc din tot sufletul pentru sprijinul si sustinerea acordata. Continui prin a multumi Federatiei Române de Handbal, prin presedintele Alexandru Dedu, si directorului de marketing Doru Costica, pentru tricoul oferit, cu semnaturile jucatoarelor. De asemenea, Profi România a fost unul dintre complicii acestui eveniment, prin introducerea în cadrul concursului organizat de ei în timpul pauzei a tragerii la sor?i organizate de FRH!. Nu în ultimul rând, le sunt recunoscator administratorilor Salii Polivalente din Cluj Napoca, care au facut posibila proiectarea filmuletului în fata publicului si difuzarea în sala a piesei alese de mine pentru acest moment, Bruno Mars – Marry You", ne spune Robert Goie.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *