septembrie 24, 2023

Inginerii, la mare căutare pe piața muncii din Sălaj

0

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici sălăjeni cu privire la locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt disponibile în prezent 227 de posturi.

Se caută operator la fabricarea cauciucului (55), muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor (33), mecanic utilaj (17), stivuitorist (18), tâmplar (10), confecţioner asamblator (6), fierar betonist (5), constructor montator structuri (5), instalator (4), electrician (5), ospătar (3), lucrător comercial/vânzător (4), ingineri (16), economist şef (1) şi medic veterinar (1).

Din cele 227 locuri de muncă vacante declarate de angajatori, 21 sunt pentru persoane cu studii superioare: inginer construcţii civile, inginer automatist, inginer mecanic, inginer reţele electrice, inginer în sistem informatic, economist, medic veterinar. Alte 206 posturi sunt pentru persoane cu studii medii (operator prelucrare cauciuc, stivuitorist, electrician, mecanic utilaj, confecţioner, muncitor necalificat, etc).

Baza de date de la AJOFM Sălaj este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut