decembrie 1, 2022

Inghesuiala de dosare pentru purtare abuziva si violente in club

Dupa ce au fost inregistrate trei dosare penale doar in luna aprilie, la Politia Municipiului Zalau, pentru scandaluri petrecute in clubul Divino din Zalau, Inspectoratul de Politie Judetean Salaj ne informeaza care este stadiul acestora.

“In urma plangerilor depuse in data de 8 aprilie si 22 aprilie, la Politia Municipiului Zalau s-au inregistrat doua dosare penale pentru comiterea infractiunii de purtare abuziva care sunt in lucru la Politia Municipiului Zalau. In data de 22 aprilie a mai fost inregistrat un dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire si alte violente, care a fost solutionat in data de 23 mai si inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau”, semneaza seful inspectoratului Ovidiu Dosa.
Dosarele au ca obiect altercatii in incinta clubului Divino petrecute pe 22 aprilie si pe 8 aprilie, in care unul dintre reclamanti spune ca a fost “aranjat” de un bodyguard si a sunat la 112, fiind preluat de un echipaj SMURD si dus la Urgenta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *